Registres trobats: 10
Títol | Embutidos de Chato Murciano, Los |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia |
Títol | Fonsagrada, A. La recuperacion del Porco Celta |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 18-21 |
Descriptors | Galicia Porc Pernil Extremadura Castanyes Gastronomia Formatge Lugo |
Títol | Identificacion de bacterias lacticas aisladas de embutidos de cerdo iberico mediante perfil de proteinas intracelulares |
Autor | SERRADILLA, M.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 62-64 |
Descriptors | Bacteris lactis Embotit Porc Proteines intracel?lulars Industria carnica |
Títol | Jam?n curado. Esencia espa?ola |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 22-26 |
Descriptors | Pernil iberic Normativa Industria carnica Porc |
Títol | Jamon Serrano de Castilla-La Mancha |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 38-45 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Pernil salat Pernil Castilla la Mancha Castella - la Manxa |
Títol | Jamon iberico |
Autor | LOBO, M. |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32 |
Descriptors | Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis |
Títol | Julian Martin. Garantia de Calidad |
Autor | |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 2-15 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Elaboradors Proces productiu Productes carnics Embotit |
Localització | C 24/104 |
Títol | Morcilla de Burgos |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 18-20 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Burgos |
Títol | Nueva norma de calidad del iberico |
Autor | SANTOS CARRETERO, M. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2008 - V: 18- N: 101, Pg: 46-49 |
Descriptors | Espanya Porc Pernil iberic 2001 Normes de qualitat Control Cadena alimentaria |
Títol | Valle de Los Pedroches. Las virtudes de la dehesa cordobesa |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 36-39 |
Descriptors | Cordoba Cordova Porc Pernil iberic Ruta Gastronomia Embotit Formatge Oli |