Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Monografico

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas)
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63
Descriptors Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos

Títol Monografico ingredientes
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 42-98
Descriptors Ingredients Aliments funcionals Biodisponibilitat Probiotics Nanotecnologia Bioadditiu Nutricio Legislacio

Títol Monografico panificacion
Autor AITS  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 28-60
Descriptors Pa Consum Alimentacio saludable Galeta Aliments artesanals Aliments Vi Llavor del raim Blat Kamut Innovacio Glucosa

Títol Monografico: Incidencia de plagas y enfermadades en las Comunidaes Autonomas en 2006
Autor SOPE?A, J M?   BRANYA, M.   ALZUGARAY, R   LANDERAS, E.  
Dades Font Phytoma Espanya ISSN: 1131-8988 - Marzo 2007 - V: - N: 187, Pg: 19-52
Descriptors Plagues Espanya Sanitat Fruita Arros Hortalisses Llegum

Títol Monografico: Informatica y gesti?n de bodegas, una alianza imprescindible.
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 50-60
Descriptors Bodegues Gestio integral Gestio tecnica Empreses Informatica Informatitzacio

Títol Monografico: Soluciones enologicas y productos de laboratorio. Laboratorios y productos enologicos, la cocina del vino
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 57-59
Descriptors Productes enologics Elaboracio de vi Llevats Tecnologia enologica

Títol Tecnologias de conservacion de alimentos por refrigeracion y congelacion
Autor Monografico  
Dades Font Alimentaria. revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 68-74
Descriptors Processat en fred Produccio de fred Conservacio frigorifica