Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Marca

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Entre els llibres i el pinot noir. Els estudiants d'enologia de la Rovira i Virgili estan veremant a la finca Mas dels Frares, on la universitat tarragonina te vinyes amb varietats com merlot, ull de llebre i pinot noir. Del que produeixin sortira vi de la marca URV
Autor BENSENY, M.  
Dades Font Punt, El - Setembre 2003 - V: - N: , Pg: 20
Descriptors Enologia URV Universitat Rovira i Virgili Verema Vi Marques Control de maduracio Embotellament
Localització C 24/50

Títol Es mes important la marca que la DO d'un cava
Autor SANS, R.  
Dades Font El Punt - Decembre 2002 - V: - N: , Pg:
Descriptors Jane Ventura DO Cava Penedes DO Premsa Denominacio d'origen
Localització C 18/104

Títol Identida de marca rejuvenecida, Una
Autor OENOBRANDS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 74
Descriptors Productes enologics Elaboracio de vi Enzims Fermentacio vinica Fermentador

Títol La Mancha. Relacion de Bodegas y Marcas de Vinos
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen La Mancha  
Dades Font - - V: - N: , Pg: Fulleto
Descriptors DO La Mancha DO Bodegues Marca Vi Vinaters
Localització DO 3 La Mancha 1

Títol La empresa ilerdense Edoa obtiene cerezas en invernadero en el mes de marzo. Comercializadas bajo la marca Cherries Glamour, se trata de las cerezas espa?olas mas tempranas
Autor MATAS, R.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2007 - V: XIV- N: 249, Pg: 14-16
Descriptors Cirera Hivernacles Comercialitzacio

Títol La globalizacion de los mercados del vino marca las nuevas tendencias de produccion y con
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 32-49
Descriptors Consum de vi Seguretat alimentaria Salut I+D+I Canvi climatic Sostenibilitat Produccio Noves tecnologies Etiquetatge

Títol La marca Barcelona se atasca con los vinos de Catalunya
Autor AROCA, J.V.  
Dades Font La Vanguardia - 3 de Mayo 2012 - V: - N: , Pg: 3
Descriptors Barcelona Imatge de marca Catalunya Vi Vi catala
Localització C25/166

Títol Mantener la frescura de los productos organicos y la integridad de la marca
Autor SOLOMON, J.F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1698 - Febrero 2007 - V: - N: 220, Pg: 48-51
Descriptors Productes agroalimentaris Estrategia comercial

Títol Per primer cop, la cooperativa embotella tres varietats de vins. Es comercialitzaran amb la marca Miralpeix
Autor
Dades Font Diari de Tarragona - febrer 1996 - V: - N: , Pg: 25
Descriptors Cooperativa agricola de Pira Vi Pira
Localització C 7/82

Títol Posicion actual del vino como bebida. Calidad e individualidad, marca y mercado.
Autor DUENYAS, L. M.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 17-19
Descriptors Vi Mercat Begudes Qualitat Marques

Títol Prepoda en vinyedo, mediante la utilizacion de una prepodadora Binger montada sobre un chasis polivalente cabalgante, marca Gregoire.
Autor CASTELLS, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1995 - V: - N: 37, Pg: 25-30
Descriptors Cabernet sauvignon Prepoda Vinya Prepodadora

Títol Saccharomyces cerevisia no marca diferencias en el grado alcoholico
Autor PALACIOS, A.   AUGUSTIN, C.   SOTO, F.   ET AL.  
Dades Font La semana vitivinicola. Evista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3177, Pg: 2070-2075
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Alcohol Metabolisme Fermentacio

Títol Saccharomyces cerevisiae no marca diferencias en el grado alcoholico. Caracterizacion del rendimiento de las levaduras
Autor PALACIOS, A.   AUGUSTIN, CH.   SOTO, F.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4429-4434
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Llevats Llevats vinics Fermentacio alcoholica Graduacio alcoholica Graduacio Dades estadistiques

Títol Sistema Todolivo Olivar en Seto le gana el pulso a la crisis gracias a su baja estructura de costes, y marca, tanto en Espa?a como en el resto del mundo, la senda de la nueva olivicultura, El
Autor
Dades Font Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2009 - V: LXXVIII- N: 918, Pg: 340-342
Descriptors Olivicultura Oliver Plantacio Costos de produccio Recol?leccio Densitat de plantacio Disponibilitat hidrica Ecologia Poda Avantatges

Títol Tierra de vi?edos. La marca colectiva de los vinos de Castilla-La Mancha
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 44-45
Descriptors Vinya Castilla la Mancha Castella - la Manxa Regio vitivinicola Comercialitzacio

Títol Vinos de Espanya : imagen de marca
Autor CEBRIAN, S.  
Dades Font Distribucion actualidad : informacion mensual del comercio moderno - mar? 1992 - V: - N: 192, Pg: 1-19
Descriptors Vi Espanya Comercialitzacio Qualitat Marqueting Unio Europea Exportacio Denominacio d'origen
Localització C 2/36

Títol Vinos de Marca. La Palma Denominacion de Origen
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen La Palma  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi negre DO
Localització DO 3 La Palma 1