Registres trobats: 6
Títol | Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future. |
Autor | KIELLAND-BRANDT, M. C. BACH-HOLM, P. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24 |
Descriptors | Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi |
Localització | C 5/53 |
Títol | Changes in antividic nuarimol concentration in the presence of three wine yeast |
Autor | MARCHETTI, M. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - gener-febrer 1992 - V: - N: 1, Pg: 29-31 |
Descriptors | Vi Llevats Pesticides Residus |
Localització | C 2/18 |
Títol | Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must. |
Autor | BUZZINI, P. GOBBETTI, M. ROSSI, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28 |
Descriptors | Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio |
Localització | C 5/52 |
Títol | Rapid determination of lead in wine by ion chromatography coupled with UV photolysis |
Autor | BULDINI, P. L. CAVALLI, S. LAL SHARMA, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 5, Pg: 25-27 |
Descriptors | Vi Plom Ions Cromatografia Determinacio Analisi espectral Fotolisi |
Localització | C 2/78 |
Títol | The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process |
Autor | CHARPENTIER, M. ORS, P. HENNEGUIN, D. DUTEURTRE, B. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio |
Localització | C 2/74 |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |