
Registres trobats: 10
| Títol | Dieta y enfermedad coronaria en Espanya. Existe la paradoja espanyola? |
| Autor | SERRA, L. RIBAS, L. GARCIA, R. ARMAS, A. ORENGO, J. C. RAMON, J. M. |
| Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud - octubre-desembre 1997 - V: - N: 4, Pg: 95-105 |
| Descriptors | Dieta Nutricio Malalties coronaries Malalties cardiovasculars Espanya Mortalitat per malalties Consum Ingesta de greixos Factors de risc |
| Títol | El colesterol: biosintesis, acciones y alteraciones |
| Autor | LASUNCION RIPA, M.A. |
| Dades Font | Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2006 - V: 13- N: 4, Pg: 97-120 |
| Descriptors | Colesterol Fitosterols Mevalonat Cicle cel?lular |
| Títol | Estudios clinicos de componentes y alimentos funcionales |
| Autor | LAFUENTE, A. |
| Dades Font | Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 2-8 |
| Descriptors | Aliments funcionals Estudi clinic Components Assaig clinic |
| Títol | Inmunomodulacion por yogur fresco versus yogur pasteurizado |
| Autor | GUTIERREZ-SAN JOSE, E. et al. |
| Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2006 - V: 13- N: 2, Pg: 31-40 |
| Descriptors | Immunomodulacio Iogurt fresc Iogurt pasteuritzat Probiotics |
| Títol | La actuacion de las leches fermentadas sobre el sistema inmune |
| Autor | NOVA REBATO, E. GOMEZ MARTINEZ, S. MARCOS SANCHEZ, A. |
| Dades Font | Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 15-22 |
| Descriptors | Bacteris acidolactics Immunitat Grups de poblacio Estat nutricional Marcadors immunologics Immunomodulacio |
| Títol | La carga probiotica del yogur interviene en la asimilacion aguda de nutrientes |
| Autor | PARRA, D. et al. |
| Dades Font | Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 9-14 |
| Descriptors | Probiotics Aliments funcionals Iogurt fresc Iogurt Iogurt pausteritzat Assimilacio Nutrients |
| Títol | La soja y sus virtudes en alimentacion y salud humana |
| Autor | GOMEZ GARAY, A. |
| Dades Font | Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2006 - V: 13- N: 4, Pg: 91-96 |
| Descriptors | Soja Soia Alimentacio Dieta mediterrania Qualitat nutricional Isoflavones Lecitina Acids grassos |
| Títol | Probioticos: aspectos microbiologicos y tecnologicos |
| Autor | RAMON VIDAL, D. |
| Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2006 - V: 13- N: 2, Pg: 48-52 |
| Descriptors | Probiotic Validacio Produccio Aspectes microbiologics Aspectes tecnologics |
| Títol | Seguridad alimentaria: importancia del manipulador de alimentos en la salud publica |
| Autor | SERRANO, S. JODRAL, M. |
| Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud - octubre-desembre 1997 - V: - N: 4, Pg: 106-109 |
| Descriptors | Dieta Manipulador d'aliments Seguretat HACCP Salut publica ARCPC APPCC Analisi de riscos i control de punts critics |
| Títol | Trascendencia nutricional del consumo de lacteos en la dieta mediterranea actual en Espanya |
| Autor | CAPDEVILA, F. MARTI-HENNEBERG, C. |
| Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud - gener-mar? 1996 - V: - N: 1, Pg: 9-17 |
| Descriptors | Consum Dieta mediterrania Espanya Nutricio Productes lactics |