Registres trobats: 6
Títol | Aplicacion de la extraccion con fluido supercitrico al estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico |
Autor | RIMON, M.L. TEJEDA, J.F. VENTANAS, J. GARCIA, C |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 121-126 |
Descriptors | Estraccio amb fluid supercitric Compostos aromatics Pernil iberic Aroma |
Localització | C 15/129 |
Títol | Calidad microbiologica del jamon iberico Dehesa de Extremadura D.O. |
Autor | SANABRIA, C. SABIO, E. FALLOLA, A. VIDAL, M?.C. CARRASCOSA.A.V. RODRIGUEZ, M. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1995 - V: - N: , Pg: 27-28 |
Descriptors | Qualitat microbiologica Pernil iberic Dehesa de Extremadura DO Extremadura Analisi microbiologic |
Localització | C 15/128 |
Títol | Composicion y caracteristicas de la grasa en el cerdo iberico e influencia sobre la calidad del jamon |
Autor | VENTANAS BARROSO, J. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Marzo 1999 - V: - N: Suplemento especial, Pg: 55-59 |
Descriptors | Composicio Caracteristiques Greix Pernil iberic Qualitat |
Localització | C 15/130 |
Títol | Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama |
Autor | TIMON, M.L. CAVA, R. VENTANAS, J. GARCIA, C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140 |
Descriptors | Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama |
Localització | C 15/131 |
Títol | Hacia el establecimiento de parametros y compuestos indicadores de la calidad en el jamon iberico |
Autor | TIMON, M.L. CARRAPISO, A.I. CAVA, R. RUIZ, J. VENTANAS, J. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 67-70 |
Descriptors | Qualitat Pernil iberic Parametres analitics Compostos volatils |
Localització | C 15/127 |
Títol | Modificaciones en el jamon iberico durante su elaboracion |
Autor | LEON CRESPO, F. PENEDO PADRON, J.C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1991 - V: - N: , Pg: 37-50 |
Descriptors | Pernil iberic Elaboracio Maduracio Modificacio Humitat |
Localització | C 15/125 |