Registres trobats: 10
Títol | Chromatographic separation of odorants by the nose: retention times measured across in vivo olfactory mucosa |
Autor | MOZELL, M.M. JAGODOWICZ, M. |
Dades Font | Science ISSN: 0036-8075 VOL 181 - setembre 1973 - V: - N: 28, Pg: 1247-1249 |
Descriptors | Olfacte Delimitacio cromatografica Mucosa olfactoria Temps de retencio |
Localització | C 10/57 |
Títol | Cryobiology: the freezing of biological systems |
Autor | MAZUR, P |
Dades Font | Science ISSN: 0036-8075 - May 1970 - V: 168- N: , Pg: 939-949 |
Descriptors | Criobiologia Congelacio Cel?lules |
Localització | C 1/97 |
Títol | De la science au client: le projet ?KOVIN |
Autor | MULLER, E. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 327-332 |
Descriptors | Okovin Projecte Efluents vinicoles Tractament |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Diethyl Pyrocarbonate: Formation of Urethan in Treated Beverages |
Autor | LOFROTH, G. GEJVALL, T. |
Dades Font | Science - December 1971 - V: 174- N: 17, Pg: 1248-1250 |
Descriptors | Dietil pirocarbonat Begudes alcoholiques |
Localització | C 19/20 |
Títol | Evaluation of wine aroma - science or art? |
Autor | CHISHOLM, M. G. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 112-115 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Roda d'aromes Aroma Identificacio HPLC Components volatils Tastador -a |
Títol | Le commerce international du vin au IIIeme millenaire role de la science, equivalence et deontologie |
Autor | TINLOT, R. |
Dades Font | OVI Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Wine law, Pg: 141-154 |
Descriptors | Comer? internacional Deontologia |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Review: Confocal scanning laser microscopy. A poweful tool in food science |
Autor | FERRANDO, M. SPIESS, W. E. L |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 267-284 |
Descriptors | Fluorescencia Microbiologia Emulsio Microscopia laser confocal Aliments |
Títol | Reviews of the progress of Dairy Science: Genetics of lactic acid bacteria |
Autor | LYDON, F. GASSON, M. J. |
Dades Font | The Journal of Dairy Research ISSN: 0022-02999 - 1981 - V: - N: 48, Pg: 363-376 |
Descriptors | DNA plasmid ADN plasmid Bacteris acidolactics Extraccio |
Localització | C 7/111 |
Títol | Teaching food science and technology on the world wide web |
Autor | SINGH, R.P. |
Dades Font | Food Technology ISSN: 0104-5356 VOL 50 - March 1996 - V: - N: , Pg: 94-99 |
Descriptors | Ensenyament Tecnologia Ciencia dels aliments World Wide Web Internet |
Localització | C 14/48 |
Títol | Wine science and the sensory language |
Autor | SIVERTSEN, H.K. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 31-41 |
Descriptors | Vi Ciencia Llenguatge sensorial Enologia Analisi sensorial Vocabulari |
Localització | 663.254 IN V |