Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Science

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Chromatographic separation of odorants by the nose: retention times measured across in vivo olfactory mucosa
Autor MOZELL, M.M.   JAGODOWICZ, M.  
Dades Font Science ISSN: 0036-8075 VOL 181 - setembre 1973 - V: - N: 28, Pg: 1247-1249
Descriptors Olfacte Delimitacio cromatografica Mucosa olfactoria Temps de retencio
Localització C 10/57

Títol Cryobiology: the freezing of biological systems
Autor MAZUR, P  
Dades Font Science ISSN: 0036-8075 - May 1970 - V: 168- N: , Pg: 939-949
Descriptors Criobiologia Congelacio Cel?lules
Localització C 1/97

Títol De la science au client: le projet ?KOVIN
Autor MULLER, E.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 327-332
Descriptors Okovin Projecte Efluents vinicoles Tractament
Localització 505.05 Con

Títol Diethyl Pyrocarbonate: Formation of Urethan in Treated Beverages
Autor LOFROTH, G.   GEJVALL, T.  
Dades Font Science - December 1971 - V: 174- N: 17, Pg: 1248-1250
Descriptors Dietil pirocarbonat Begudes alcoholiques
Localització C 19/20

Títol Evaluation of wine aroma - science or art?
Autor CHISHOLM, M. G.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 112-115
Descriptors Vi Analisi sensorial Roda d'aromes Aroma Identificacio HPLC Components volatils Tastador -a

Títol Le commerce international du vin au IIIeme millenaire role de la science, equivalence et deontologie
Autor TINLOT, R.  
Dades Font OVI Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Wine law, Pg: 141-154
Descriptors Comer? internacional Deontologia
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Review: Confocal scanning laser microscopy. A poweful tool in food science
Autor FERRANDO, M.   SPIESS, W. E. L  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 267-284
Descriptors Fluorescencia Microbiologia Emulsio Microscopia laser confocal Aliments

Títol Reviews of the progress of Dairy Science: Genetics of lactic acid bacteria
Autor LYDON, F.   GASSON, M. J.  
Dades Font The Journal of Dairy Research ISSN: 0022-02999 - 1981 - V: - N: 48, Pg: 363-376
Descriptors DNA plasmid ADN plasmid Bacteris acidolactics Extraccio
Localització C 7/111

Títol Teaching food science and technology on the world wide web
Autor SINGH, R.P.  
Dades Font Food Technology ISSN: 0104-5356 VOL 50 - March 1996 - V: - N: , Pg: 94-99
Descriptors Ensenyament Tecnologia Ciencia dels aliments World Wide Web Internet
Localització C 14/48

Títol Wine science and the sensory language
Autor SIVERTSEN, H.K.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 31-41
Descriptors Vi Ciencia Llenguatge sensorial Enologia Analisi sensorial Vocabulari
Localització 663.254 IN V