Registres trobats: 6
Títol | Dosage du carbamate d?ethyle dans les vins et spiritueux par chromatographie en phase gazeuse/spectrometrie de masse |
Autor | GAETANO, G. MATTA, M. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1987 - V: - N: , Pg: 36-42 |
Descriptors | Dosificacio Carbamat d'etil Vi Vi espirituos Cromatografia en fase gasosa Espectrometria de massa |
Localització | C 21/31 |
Títol | Influence du cepage et de la souche de levure sur la vitesse de fermentation et sur la concentration des composants volatils du vin |
Autor | HOUTMAN, A.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1985 - V: - N: 648-649, Pg: 235-246 |
Descriptors | Fermentacio Concentracio Compostos volatils Vi |
Localització | C 19/112 |
Títol | Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | SOMERS, T.C. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188 |
Descriptors | Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi |
Localització | C 20/63 |
Títol | L?effet du stade de maturite des cepages de raisins selectionnes sur la composition du jus et du vin |
Autor | VAN ROOYEN, P.C. ELLIS, L.P. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 640, Pg: 489-501 |
Descriptors | Maduresa Raim Vinya Most Composicio Vi |
Localització | C 21/4 |
Títol | L?importance des substances volatiles du vin Formation et effets sur la qualite |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 641-642, Pg: 606-618 |
Descriptors | Compostos volatils Vi Qualitat |
Localització | C 21/5 |
Títol | Quelques traitements du mout pour la vinification des vins de qualite |
Autor | PALLOTTA, U. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: 641-642- N: , Pg: 619-634 |
Descriptors | Most Tractament Vinificacio Qualitat del vi |
Localització | C 21/16 |