Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Bulletin de l?O.I.V.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Dosage du carbamate d?ethyle dans les vins et spiritueux par chromatographie en phase gazeuse/spectrometrie de masse
Autor GAETANO, G.   MATTA, M.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1987 - V: - N: , Pg: 36-42
Descriptors Dosificacio Carbamat d'etil Vi Vi espirituos Cromatografia en fase gasosa Espectrometria de massa
Localització C 21/31

Títol Influence du cepage et de la souche de levure sur la vitesse de fermentation et sur la concentration des composants volatils du vin
Autor HOUTMAN, A.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1985 - V: - N: 648-649, Pg: 235-246
Descriptors Fermentacio Concentracio Compostos volatils Vi
Localització C 19/112

Títol Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor SOMERS, T.C.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188
Descriptors Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi
Localització C 20/63

Títol L?effet du stade de maturite des cepages de raisins selectionnes sur la composition du jus et du vin
Autor VAN ROOYEN, P.C.   ELLIS, L.P.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 640, Pg: 489-501
Descriptors Maduresa Raim Vinya Most Composicio Vi
Localització C 21/4

Títol L?importance des substances volatiles du vin Formation et effets sur la qualite
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 641-642, Pg: 606-618
Descriptors Compostos volatils Vi Qualitat
Localització C 21/5

Títol Quelques traitements du mout pour la vinification des vins de qualite
Autor PALLOTTA, U.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: 641-642- N: , Pg: 619-634
Descriptors Most Tractament Vinificacio Qualitat del vi
Localització C 21/16