Registres trobats: 5
Títol | L?acidesa del vi base cava: funcio i correcio |
Autor | PALACIOS GARCIA, A. SUAREZ MARTINEZ, C. HERAS MANSO, J.M. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 20-24 |
Descriptors | Acidesa Vi Cava Acid Fermentacio malolactica Desacidificacio |
Títol | L?aroma dels vins: reptes i solucions de l?analisi sensorial |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 3-5 |
Descriptors | Vi Aroma Analisi sensorial |
Títol | La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12 |
Descriptors | Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat |
Títol | Pilotatge sensorial en l?elaboracio de grans vins blancs i negres |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 14-18 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Pilotatge sensorial |
Títol | Unificacio dels metodes d?analisi i valoracio dels vins |
Autor | GARCIA CAZORLA, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 30-31 |
Descriptors | Metodes d'analisi Unificacio Codex enologic |