Registres trobats: 5
Títol | Chemistry of Hop Aroma in Beer |
Autor | PEACOCK, V.E. DEINZER, M.L. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists Journal ISSN: 0361-0470 VOL 39 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 136-141 |
Descriptors | Aroma Quimica Cervesa |
Localització | C 3/65 |
Títol | Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer |
Autor | RICHARDSON, P. J. MOCEK, M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135 |
Descriptors | Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial |
Localització | C 4/51 |
Títol | Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation |
Autor | BERNSTEIN, L. KHAN, A.A. BRENNER, M.W. |
Dades Font | American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93 |
Descriptors | Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta |
Localització | C 4/50 |
Títol | RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria |
Autor | TOMPKINS, T. A. STEWART, R. SAVARD, L. RUSSELL, I. DOWHANICK, T. M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96 |
Descriptors | Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR |
Localització | C 8/65 |
Títol | Rapid Detection of Lactic Acid Bacteria in Fermenter Samples Using a Nested Polymerase Chain Reaction |
Autor | STEWART, R. J. DOWHANICK, T. M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 78-84 |
Descriptors | Cervesa Contaminacio Bacteris acidolactics PCR |
Localització | C 8/64 |