Registres trobats: 9
Títol | Acerca de la posible contaminacion por ocratoxina A en alimentos II: presencia en vinos y revision de los metodos de analisis |
Autor | MURILLO, M. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 119-128 |
Descriptors | Ocratoxina A Contaminacio Vi Metodes d'analisi Vi |
Títol | Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi |
Autor | LOPEZ, R. CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi |
Títol | Des outils de detection plus fiables et plus rapides |
Autor | SIMONIN, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2013 - V: - N: 391, Pg: 48-49 |
Descriptors | Millora del proces Analisi del vi Equipament Metodes d'analisi |
Localització | Enlla?: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4413469 |
Títol | Integracion de metodos de analisis rapidos y TICs para la mejora de la calidad y seguridad de los alimentos |
Autor | BILBAO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2011 - V: - N: 423, Pg: 94-98 |
Descriptors | Metodes d'analisi Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Tecnologies de la informacio i la comunicacio |
Títol | REGLAMENTO N? 2632/94 DE LA COMISION de 28 de octubre de 1994 por el que se modifica el Reglamento (CEE) nQ 2568/91 relativo a las caracteristicas de los aceites de oliva y de los aceites de orujo de oliva y sobre sus metodos de analisis |
Autor | STEICHEN, R. |
Dades Font | Exit Celex - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 1 |
Descriptors | Reglament Legislacio Oli d'oliva Metodes d'analisi |
Localització | C 12/29 |
Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. El laboratorio enologico II |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 26-29 |
Descriptors | Laboratori enologic Analisi Enologia Analitica Metodes d'analisi Vi |
Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 1. Metodos de analisis |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 52-56 |
Descriptors | Analisi enologic Acidesa volatil Metodes d'analisi Determinacio Acid acetic Destil?lacio directa |
Títol | Tecnicas utiles en determinacion de compuestos volatiles en vinos |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2011 - V: - N: 3354, Pg: 1110-1114 |
Descriptors | Compostos volatils Metodes d'analisi Analisi de l'aroma Cromatografia Tecniques d'aillament |
Títol | Unificacio dels metodes d?analisi i valoracio dels vins |
Autor | GARCIA CAZORLA, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 30-31 |
Descriptors | Metodes d'analisi Unificacio Codex enologic |