Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ACE Revista d'Enologia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions
Autor GRACIA, J. P.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14
Descriptors Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids

Títol El nas electronic: una nova eina per analitzar l'aroma
Autor BUSTO, O.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 10-15
Descriptors Nas electronic Analisi de l'aroma Aplicacio Aroma Sensor

Títol Pot l'aroma del vi explicar-se amb una equacio quimica?
Autor FERREIRA, V.  
Dades Font ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842-X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 5-9
Descriptors Vi Aroma Equacio quimica Cromatografia de gasos Olfactometria

Títol Produccio de mannoproteines per part dels llevats. Relacio amb les propietats de les parets i interes enologic
Autor CHARPENTIER, C.   BOIVIN, S.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t. Trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 8-18
Descriptors Mannoproteines Terbolesa del most Macromolecules Llevats