Registres trobats: 5
Títol | Estudio de distintos factores que inciden en las paradas de fermentacion de vinos elaborados en virgen |
Autor | SANTAMARIA AQUILUE, M.P LOPEZ MARTIN, R. GUTIERREZ , A.R. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 81-115 |
Descriptors | Fermentacio Caracteristiques organoleptiques Acids grassos Desfangat Congressos Vi negre |
Localització | 663.252.4 Cur |
Títol | La nocion del factor de supervivencia y sus implicaciones en vinificacion |
Autor | LARUE, F. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 119-125 |
Descriptors | Fermentacio Most Congressos Vi negre Factors de supervivencia Esteroides Acid oleanolic Ergosterol |
Localització | 663.252.4 CUR |
Títol | La practica fermentativa en los vinos tintos de Rioja desde 1990: Historia del problema. Actuaciones concurrentes. Propuestas de actuacion |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 39-62 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Varietats de ra?m Efecte Castelli Rioja |
Localització | 663.252.4 Cur |
Títol | Materias reductoras en mostos y vinos: caracteristicas y analisis |
Autor | BUXADERAS SANCHEZ, S. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 13-35 |
Descriptors | Fermerntacio Most Congressos Vi negre Materies reductores Cromatografia |
Localització | 663.252.4 Cur |
Títol | Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular |
Autor | CONSTANTI, M. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. et al. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78 |
Descriptors | Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes |
Localització | 663.252.4 Cur |