Registres trobats: 4
Títol | Efecto del tratamiento pectinolitico sobre la calidad de mostos y vinos rosados |
Autor | IZCARA, E. REVILLA, I. PEREZ MAGARI?O, S. GONZALEZ SAN JOSE, M.L. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 253-264 |
Descriptors | Tractament pectinolictic Qualitat del most Vi rosat |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Efectos de la aplicacion de enzimas pectinoliticas sobre la calidad del vino tinto |
Autor | REVILLA, I. GONZALEZ SAN JOSE, M.L. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1579-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 71-78 |
Descriptors | Enzims pectolitics Aplicacio Qualitat Vi negre Fenols Families fenoliques Parametres enologics Paramentres enologics |
Títol | Nota. Modificaciones cromaticas del vino tinto de crianza segun el tipo de barrica en que envejece |
Autor | REVILLA, I. GONZALEZ-SANJOSE, M.L. GOMEZ-CORDOVES, M.C. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 177-181 |
Descriptors | Vi Envelliment Color Botes |
Títol | Relacion entre el tipo de compuestos antocianicos presentes en el vino y la cromaticidad del mismo |
Autor | REVILLA, I. GONZALEZ SANJOSE, M.L. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 465-474 |
Descriptors | Compostos antocianics Vi Cromaticitat |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |