Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alimentacion: Equipos y Tecnologia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Analisis de peligros y control de puntos criticos en un proceso de balacao curado (I)
Autor SERRA, J.A.   ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 57-60
Descriptors Analisis del perill Control de punts critics Bacalla curat Proces ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (I). Perspectiva historica, criterios de seleccion y efectos probioticos
Autor ZABALA, A.   MARTIN, R.   LANGA, S.   FERNANDEZ, A.   REVIRIEGO, C.   MARIN, M.L.   FERNANDEZ, L.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 58-64
Descriptors Bacteris lactics Microorganismes probiotics Industria lactia Industria lletera Probiotics

Títol Propiedades funcionales de proteinas lacteas
Autor RIERA RODRIGUEZ, F.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 43-43
Descriptors Propietats funcionals Proteines lactiques Emulsio Escumacio Gelificacio Aliments Industria lactica industria lletera