Registres trobats: 4
Títol | Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions |
Autor | GRACIA, J. P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14 |
Descriptors | Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids |
Títol | El nas electronic: una nova eina per analitzar l'aroma |
Autor | BUSTO, O. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 10-15 |
Descriptors | Nas electronic Analisi de l'aroma Aplicacio Aroma Sensor |
Títol | Pot l'aroma del vi explicar-se amb una equacio quimica? |
Autor | FERREIRA, V. |
Dades Font | ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842-X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 5-9 |
Descriptors | Vi Aroma Equacio quimica Cromatografia de gasos Olfactometria |
Títol | Produccio de mannoproteines per part dels llevats. Relacio amb les propietats de les parets i interes enologic |
Autor | CHARPENTIER, C. BOIVIN, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t. Trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 8-18 |
Descriptors | Mannoproteines Terbolesa del most Macromolecules Llevats |