Registres trobats: 4
Títol | Desarrollo de las bases sensoriales, quimica y microbiologicas de los olores a raton en el vino |
Autor | GRBIN, P.R. COSTELLO, P.J. HERDERICH, M. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 11-17 |
Descriptors | Investigacio Aroma Congressos Microbiologia del vi Olor a ratoli Ratoli |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Efectos organolepticos de la fermentacion malolactica en vinos |
Autor | TRIOLI, G. DULAU, L. KRIEGER, S. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 53-65 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Caracteristiques organoleptiques Congressos Vi |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Estudios sobre levaduras enologicas en la D.O.Ca. Rioja |
Autor | LOPEZ MARTIN, R GUTIERREZ VIGUERA, A.R. SANTAMARIA AQUILUE, P |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 85-94 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Llevats Fenotip Killer Congressos Factor Killer |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Introduccion a la fermentacion malolactica en vinos tintos con cultivos comerciales de bacterias lacticas |
Autor | MARTIN, L. BERTRAN, M. GUARDIOLA, S. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 33-49 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Congressos Vi Microbiologia del vi Bacteris lactics Control de qualitat Vi negre |
Localització | 663.252.4 ASP |