Registres trobats: 7
Títol | Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio |
Autor | BARTRA, E. ESCURSELL, A. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio |
Localització | 663.223 Con |
Títol | El consumo del cava y la salud |
Autor | AROLA, L. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Consum Cava Salut Vi |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Entendimiento de la respuesta sensorial con los vinos espumosos |
Autor | THORNGATE, J. H. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi escumos Cava Consum |
Localització | 663.223 Con |
Títol | La autolisis de las levaduras en la elaboracion de vinos espumosos. Influencia sobre las caracteristicas espumantes |
Autor | MORENO-ARRIBAS, V. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Autolisi de llevats Vi escumos Vinificacio Caracteristiques escumants |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Mise en oeuvre de differentes souches de levures floculantes |
Autor | CAILLET, M. M. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Llevats floculants Llevats aglomerants |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Production de mannoproteines par les levures. Relation avec les proprietes des parois, interets oenologiques |
Autor | CHARPENTIER, C. BOIVIN, S. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Mannoproteines Llevats |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Tratamiento de los efluentes viticolas |
Autor | |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Sobreoxigenador Efluents viticoles |
Localització | 663.223 Con |