Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
XV Congreso Internacional del Cava

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio
Autor BARTRA, E.   ESCURSELL, A.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio
Localització 663.223 Con

Títol El consumo del cava y la salud
Autor AROLA, L.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Consum Cava Salut Vi
Localització 663.223 Con

Títol Entendimiento de la respuesta sensorial con los vinos espumosos
Autor THORNGATE, J. H.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi escumos Cava Consum
Localització 663.223 Con

Títol La autolisis de las levaduras en la elaboracion de vinos espumosos. Influencia sobre las caracteristicas espumantes
Autor MORENO-ARRIBAS, V.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Autolisi de llevats Vi escumos Vinificacio Caracteristiques escumants
Localització 663.223 Con

Títol Mise en oeuvre de differentes souches de levures floculantes
Autor CAILLET, M. M.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Llevats floculants Llevats aglomerants
Localització 663.223 Con

Títol Production de mannoproteines par les levures. Relation avec les proprietes des parois, interets oenologiques
Autor CHARPENTIER, C.   BOIVIN, S.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Mannoproteines Llevats
Localització 663.223 Con

Títol Tratamiento de los efluentes viticolas
Autor
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Sobreoxigenador Efluents viticoles
Localització 663.223 Con