Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vini d'Italia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Il Contenuto in piombo dei vini del Trentino-Alto Adige
Autor STEFANI, R.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 117 - 1978 - V: - N: , Pg: 343-345
Descriptors Plom Vi Toxicitat Salut Dosificacio Dosatge Legislacio Reglament Normes Control de qualitat Espectrofotometria Trentino Alto Adige Italia
Localització C 4/6

Títol Il Piombo nei vini del Lazio
Autor CASTINO, M.   SPERA, G.   PIRACCI, A.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 126 - 1980 - V: - N: , Pg: 153-158
Descriptors Vi Italia Analisi Plom Laci
Localització C 3/119

Títol Il vino in barrique. Fenomeni di cessione e modificazione nel corso della conservazione.
Autor PIERGIOVANNI, L.   FAVA, P.   VOLONTERIO, G.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 30 - 1988 - V: - N: 5, Pg: 17-28
Descriptors Vi Botes
Localització C 6/84

Títol L'Epoca della vendimmia in funzione del tipo de vino che si desidera ottenere
Autor FREGONI, M.   IACONO, F.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1986 - V: - N: 3, Pg: 21-28
Descriptors Verema Tipus de vi Vi Epoca de la verema
Localització C 18/17

Títol L?ingluenza della luce sull?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CIOLFI, G.  
Dades Font Vini d'Italia - 1985 - V: - N: 6, Pg: 23-32
Descriptors Llum Viticultura
Localització C 19/91

Títol La Produzione di vini di qualita nei climi caldi. The production of quality table wine types in the hot viticultural regiones
Autor OLMO, H. P  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - - V: - N: , Pg: 311-318
Descriptors Clima Qualitat Calor Vi de taula Defectes Produccio Raim California Millora qualitativa Mercat Consum
Localització C 8/13

Títol Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79"
Autor MARGHERI, G... [et al.]  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282
Descriptors Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino
Localització C 3/55

Títol Sovramaturazione ed appassimento de la uve
Autor DE ROSA, T.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1987 - V: - N: 4, Pg: 33-40
Descriptors Maduracio Sobremaduracio
Localització C 18/70

Títol Tecniche di elaborazione dei vini rosati
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1990 - V: 32- N: 3, Pg: 48-59
Descriptors Vinificacio Vi rosat
Localització C 1/95

Títol Utilizzazione dei sottoprodotti della vinificazione. The exploitation of winemaking by-products.
Autor CAPPELLERI, G.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - - V: - N: , Pg: 213-224
Descriptors Llavor Raim Oli de llavor de raim Subproductes
Localització C 8/19