Registres trobats: 6
Títol | Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (I): ingenieria y modelizacion del proceso |
Autor | PEDRO ELEZ MARTINEZ, A. MARSELLES FONTANET, R. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 76-85 |
Descriptors | Pols electric d'alta intensitat Ingenieria de procesos Equips Modelitzacio Conservacio dels aliments |
Títol | Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos |
Autor | PEDRO ELEZ MARTINEZ, A. MARSELLES FONTANET, R. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims |
Títol | Destruccion de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo |
Autor | ELEZ MARTINEZ, P. et al. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 29-32 |
Descriptors | Destruccio llevats Pols electric d'alta intensitat Saccharomyces cerevisiae Suc de taronja Lactobacillus brevis |
Títol | Influencia del SO2 en el consumo de compuestos nitrogenados durante la fermentacion alcoholica de mostos esterilizados por pulsos electricos de alta intensidad (PEAI) |
Autor | GARDE CERDAN, T. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 52-56 |
Descriptors | SO2 Compostos nitrogenats Fermentacio alcoholica Most Esterilitzacio Pols electric d'alta intensitat PEAI |
Títol | Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo. Ingenieria del proceso de tratamiento |
Autor | BENDICHO, S. ROSELL, J.R. MARTIN, O. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 29-36 |
Descriptors | Pols electric d'alta intensitat de camp Enginyeria de processos Equips Propietats electriques |
Títol | Tecnologias emergentes e inocuidad alimentaria |
Autor | PINA, M.C. FERRER, C. MARTINEZ, A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Juny 2005 - V: - N: 364, Pg: 38-41 |
Descriptors | Tecniques de conservacio Suc de raim Tractament termic Inactivacio de bacteris Inactivacio de llevats Inactivacio de fongs Alta pressio hidrostatica Pols electric d'alta intensitat |