Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Pols electric d'alta intensitat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (I): ingenieria y modelizacion del proceso
Autor PEDRO ELEZ MARTINEZ, A.   MARSELLES FONTANET, R.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 76-85
Descriptors Pols electric d'alta intensitat Ingenieria de procesos Equips Modelitzacio Conservacio dels aliments

Títol Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos
Autor PEDRO ELEZ MARTINEZ, A.   MARSELLES FONTANET, R.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims

Títol Destruccion de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo
Autor ELEZ MARTINEZ, P. et al.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 29-32
Descriptors Destruccio llevats Pols electric d'alta intensitat Saccharomyces cerevisiae Suc de taronja Lactobacillus brevis

Títol Influencia del SO2 en el consumo de compuestos nitrogenados durante la fermentacion alcoholica de mostos esterilizados por pulsos electricos de alta intensidad (PEAI)
Autor GARDE CERDAN, T.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 52-56
Descriptors SO2 Compostos nitrogenats Fermentacio alcoholica Most Esterilitzacio Pols electric d'alta intensitat PEAI

Títol Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo. Ingenieria del proceso de tratamiento
Autor BENDICHO, S.   ROSELL, J.R.   MARTIN, O.  
Dades Font Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 29-36
Descriptors Pols electric d'alta intensitat de camp Enginyeria de processos Equips Propietats electriques

Títol Tecnologias emergentes e inocuidad alimentaria
Autor PINA, M.C.   FERRER, C.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Juny 2005 - V: - N: 364, Pg: 38-41
Descriptors Tecniques de conservacio Suc de raim Tractament termic Inactivacio de bacteris Inactivacio de llevats Inactivacio de fongs Alta pressio hidrostatica Pols electric d'alta intensitat