Registres trobats: 12
Títol | Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi instrumental Aliments Gust Sabor |
Localització | C 19/85 |
Títol | Analytical Procedure for a General Method for Gas Chromatography on Capillary Columns |
Autor | |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch ISSN: 0044-3026 - 1982 - V: - N: 174, Pg: 399-400 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Proces analitic |
Localització | C 19/65 |
Títol | Beitrag zur Sortencharakterisierung der Rebsorte Weiber Riesling |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. HEIMANN, W. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 357-361 |
Descriptors | Riesling |
Localització | C 19/97 |
Títol | Gaschromatographische Bestimmung von Urethan in Branntweinen und Brennereirohstoffen |
Autor | WASSERFALLEN, K. GEORGES, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1987 - V: - N: 184, Pg: 392-395 |
Descriptors | Cromatografia de gasos |
Localització | C 21/41 |
Títol | HRGC and HRGC-MS applied to wine constituents of lower volatility |
Autor | GUNTERT, M. et al. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: 182- N: , Pg: 200-204 |
Descriptors | HRGC HRGC-MS Vi Constituents Compostos volatils |
Localització | C 20/7 |
Títol | High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188 |
Descriptors | Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi |
Localització | C 19/100 |
Títol | Hochleistungsflussigchromatographische Bestimmung von organischen Sauren, Zuckern, Glycerin und Alkohol im Wein an einer Kationenaustauschersaule |
Autor | PFEIFFER, P. RADLER, F. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 24-27 |
Descriptors | Glicerina Alcohol Cromatografia Vi |
Localització | C 19/78 |
Títol | Isolation and HPLC determination of amines in wine |
Autor | LEHTONEN, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: - N: 183, Pg: 177-181 |
Descriptors | HPLC Amines Vi Determinacio |
Localització | C 19/104 |
Títol | Isolation and HPLC determination of amines in wine |
Autor | LEHTONEN, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: - N: 183, Pg: 177-181 |
Descriptors | HPLC Amines Vi Determinacio |
Localització | C 19/130 |
Títol | Multivariate data analysis applied to the definition of two Catalan viticultural regions. I. Cluster analysis |
Autor | LARRECHI, M.S. RIUS, F.X. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1987 - V: 185- N: , Pg: 181-184 |
Descriptors | Catalunya Regio vitivinicola Raim Analisi |
Localització | C 21/71 |
Títol | Uber Veranderungen der Aromastoffe wahrend der Flaschenlagerung von Weibweinen der Rebsorte Riesling |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. ULLEMEYER, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 109-116 |
Descriptors | Aroma Riesling |
Localització | C 19/98 |
Títol | Untersuchung der Mineralstoffzusammensetzung von Weinen aus Transdanubien und ihre Klassifikation nach Weingegenden |
Autor | BORSZEKI, J. et al. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1983 - V: 177- N: , Pg: 15-18 |
Descriptors | Analisi Mineral Vi |
Localització | C 20/84 |