
Registres trobats: 7
| Títol | Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio |
| Autor | BARTRA, E. ESCURSELL, A. |
| Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio |
| Localització | 663.223 Con |
| Títol | El consumo del cava y la salud |
| Autor | AROLA, L. |
| Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Consum Cava Salut Vi |
| Localització | 663.223 Con |
| Títol | Entendimiento de la respuesta sensorial con los vinos espumosos |
| Autor | THORNGATE, J. H. |
| Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Vi escumos Cava Consum |
| Localització | 663.223 Con |
| Títol | La autolisis de las levaduras en la elaboracion de vinos espumosos. Influencia sobre las caracteristicas espumantes |
| Autor | MORENO-ARRIBAS, V. |
| Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Autolisi de llevats Vi escumos Vinificacio Caracteristiques escumants |
| Localització | 663.223 Con |
| Títol | Mise en oeuvre de differentes souches de levures floculantes |
| Autor | CAILLET, M. M. |
| Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Llevats floculants Llevats aglomerants |
| Localització | 663.223 Con |
| Títol | Production de mannoproteines par les levures. Relation avec les proprietes des parois, interets oenologiques |
| Autor | CHARPENTIER, C. BOIVIN, S. |
| Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Mannoproteines Llevats |
| Localització | 663.223 Con |
| Títol | Tratamiento de los efluentes viticolas |
| Autor | |
| Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Sobreoxigenador Efluents viticoles |
| Localització | 663.223 Con |