Registres trobats: 10
Títol | Il Contenuto in piombo dei vini del Trentino-Alto Adige |
Autor | STEFANI, R. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 117 - 1978 - V: - N: , Pg: 343-345 |
Descriptors | Plom Vi Toxicitat Salut Dosificacio Dosatge Legislacio Reglament Normes Control de qualitat Espectrofotometria Trentino Alto Adige Italia |
Localització | C 4/6 |
Títol | Il Piombo nei vini del Lazio |
Autor | CASTINO, M. SPERA, G. PIRACCI, A. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 126 - 1980 - V: - N: , Pg: 153-158 |
Descriptors | Vi Italia Analisi Plom Laci |
Localització | C 3/119 |
Títol | Il vino in barrique. Fenomeni di cessione e modificazione nel corso della conservazione. |
Autor | PIERGIOVANNI, L. FAVA, P. VOLONTERIO, G. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 30 - 1988 - V: - N: 5, Pg: 17-28 |
Descriptors | Vi Botes |
Localització | C 6/84 |
Títol | L'Epoca della vendimmia in funzione del tipo de vino che si desidera ottenere |
Autor | FREGONI, M. IACONO, F. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1986 - V: - N: 3, Pg: 21-28 |
Descriptors | Verema Tipus de vi Vi Epoca de la verema |
Localització | C 18/17 |
Títol | L?ingluenza della luce sull?asti spumante |
Autor | STEFANO, R. Di CIOLFI, G. |
Dades Font | Vini d'Italia - 1985 - V: - N: 6, Pg: 23-32 |
Descriptors | Llum Viticultura |
Localització | C 19/91 |
Títol | La Produzione di vini di qualita nei climi caldi. The production of quality table wine types in the hot viticultural regiones |
Autor | OLMO, H. P |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - - V: - N: , Pg: 311-318 |
Descriptors | Clima Qualitat Calor Vi de taula Defectes Produccio Raim California Millora qualitativa Mercat Consum |
Localització | C 8/13 |
Títol | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79" |
Autor | MARGHERI, G... [et al.] |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282 |
Descriptors | Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino |
Localització | C 3/55 |
Títol | Sovramaturazione ed appassimento de la uve |
Autor | DE ROSA, T. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1987 - V: - N: 4, Pg: 33-40 |
Descriptors | Maduracio Sobremaduracio |
Localització | C 18/70 |
Títol | Tecniche di elaborazione dei vini rosati |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1990 - V: 32- N: 3, Pg: 48-59 |
Descriptors | Vinificacio Vi rosat |
Localització | C 1/95 |
Títol | Utilizzazione dei sottoprodotti della vinificazione. The exploitation of winemaking by-products. |
Autor | CAPPELLERI, G. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - - V: - N: , Pg: 213-224 |
Descriptors | Llavor Raim Oli de llavor de raim Subproductes |
Localització | C 8/19 |