Registres trobats: 6
Títol | Alcohol fermentation by yeasts - the effect of environmental and other variables |
Autor | JONES, R.P. PAMMENT, N. GREENFIELD, P.F. |
Dades Font | Process Biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 16 - April/May 1981 - V: - N: , Pg: 42-49 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 13/83 |
Títol | Anaerobic digestion of olive mill wastewaters |
Autor | HAMDI, M. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 31 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 105-110 |
Descriptors | Oli d'oliva Produccio Aigues residuals Digestio anaerobica |
Localització | C 5/110 |
Títol | Composition of Whisky flavour |
Autor | SOUMALAINEN, H. NYKANEN, L. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 - July 1970 - V: - N: , Pg: 13-18 |
Descriptors | Gust Whisky Composicio Aroma |
Localització | C 17/31 |
Títol | Irish whiskey |
Autor | COURT, R. E. BOWERS, V. H. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 5 - octubre 1970 - V: - N: 10, Pg: 17-20 |
Descriptors | Destil.leria Whisky de malt Whisky de malta Destil.lacio Irlanda Historia Malt Malta Ordi Civada Fermentacio Cereals Envelliment Emmagatzematge Industria enologica Begudes alcoholiques Intoxicacio |
Localització | C 4/108 |
Títol | Membrane Lipid and Sterol Distribution in Saccharomyces bayanus |
Autor | BELRHITI, A. NAJI, B. BONALY, R. |
Dades Font | Process Biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 30 - 1995 - V: - N: 5, Pg: 427-433 |
Descriptors | Saccharomyces bayanus Esterol Membrana |
Localització | C 12/91 |
Títol | Pyschrotolerant Saccharomyces cerevisiae Strains After an Adaptation Treatment for Low Temperature Wine Making |
Autor | ARGIRIOU, T KALIAFAS, A PSARIANOS, K KANELLAKI, M VOLIOTIS, S KOUTINAS, A |
Dades Font | Process Biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 31 - february 1996 - V: - N: 7, Pg: 639-643 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Vi Vinificacio a baixa temperatura |
Localització | C 15/42 |