
Registres trobats: 5
| Títol | Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents |
| Autor | ACREE, T. E. BARNARD, J. CUNNINGHAM, D. G. |
| Dades Font | Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286 |
| Descriptors | Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio |
| Localització | C 10/103 |
| Títol | Characterization of the proteic and the phenolic fraction in tartaric sediments from wines |
| Autor | CORREA-GOROSPE, J. POLO, M. C. HERNANDEZ, T. |
| Dades Font | Food chemistry ISSN: 0308-8146 - 1991 - V: - N: 41, Pg: 135-146 |
| Descriptors | Vi Fraccio fenolica Fraccio proteica |
| Localització | C 9/29 |
| Títol | Determination of Halides in Wines by Ion-Selective Electrodes |
| Autor | INTERESSE, F.S. et al. |
| Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 - 1987 - V: 25- N: , Pg: 269-278 |
| Descriptors | Halid Vi Electrode Ions |
| Localització | C 21/30 |
| Títol | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines |
| Autor | LUGUERA, C. MORENO-ARRIBAS, V. PUEYO, E. BARTOLOME, B. POLO, M.C. |
| Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471 |
| Descriptors | Vi escumos Fraccio Proteines |
| Localització | C 15/7 |
| Títol | Study of the Biosynthesis of 3-Isopropyl-2-Methoxypyrazine Produced by Pseudomonas taetrolens |
| Autor | GALLOIS, A. KERGOMARD, A. ADDA, J |
| Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 28 - 1988 - V: - N: , Pg: 299-309 |
| Descriptors | Biosintesi Pirazina Pseudomones taetrolens Metoxipirazina |
| Localització | C 3/161 |