Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Food Chemistry

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents
Autor ACREE, T. E.   BARNARD, J.   CUNNINGHAM, D. G.  
Dades Font Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286
Descriptors Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio
Localització C 10/103

Títol Characterization of the proteic and the phenolic fraction in tartaric sediments from wines
Autor CORREA-GOROSPE, J.   POLO, M. C.   HERNANDEZ, T.  
Dades Font Food chemistry ISSN: 0308-8146 - 1991 - V: - N: 41, Pg: 135-146
Descriptors Vi Fraccio fenolica Fraccio proteica
Localització C 9/29

Títol Determination of Halides in Wines by Ion-Selective Electrodes
Autor INTERESSE, F.S. et al.  
Dades Font Food Chemistry ISSN: 0308-8146 - 1987 - V: 25- N: , Pg: 269-278
Descriptors Halid Vi Electrode Ions
Localització C 21/30

Títol Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines
Autor LUGUERA, C.   MORENO-ARRIBAS, V.   PUEYO, E.   BARTOLOME, B.   POLO, M.C.  
Dades Font Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 63 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 465-471
Descriptors Vi escumos Fraccio Proteines
Localització C 15/7

Títol Study of the Biosynthesis of 3-Isopropyl-2-Methoxypyrazine Produced by Pseudomonas taetrolens
Autor GALLOIS, A.   KERGOMARD, A.   ADDA, J  
Dades Font Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 28 - 1988 - V: - N: , Pg: 299-309
Descriptors Biosintesi Pirazina Pseudomones taetrolens Metoxipirazina
Localització C 3/161