Registres trobats: 7
Títol | Aceite de oliva |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 21- N: 120, Pg: 92-99 |
Descriptors | Historia de l'oli Alimentacio Medicina Refranys Aroma Sabor |
Títol | Alimentos de Espa?a. Pais Vasco |
Autor | FALDER RIVERO A. MARTIN CERDE?O, V. J. DIAZ YUBERO, I. [et al.] |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 96-122 |
Descriptors | Pais Basc Enoturisme Geografia Produccio agricola Consum Denominacio d'origen DO Qualitat DOP Denominacio d'origen protegida Vi Formatge de cabra |
Títol | Cualidades nutricionales del queso |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2010 - V: 20- N: 111, Pg: 86-90 |
Descriptors | Formatge Propietats nutritives Qualitat nutricional |
Títol | El tomate |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen, la revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 24, Pg: 50 |
Descriptors | Tomaquet Historia |
Títol | El vino en la comunicacion |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2003 - V: 13- N: 71, Pg: 102-105 |
Descriptors | Vi Comunicacio Salut Publicitat |
Títol | La cata de jamon |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51 |
Descriptors | Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura |
Títol | Leche y productos lacteos |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Marzo 2014 - V: A?o 23- N: 126, Pg: 58-66 |
Descriptors | Llet Productes lactics Historia Formatge |