Registres trobats: 6
Títol | Estrujado y fermentacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 33-38 |
Descriptors | Trepig Vinificacio Vi Raim Fermentacio Premsatge |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Estudio de la vinifiacion en Beaujolais. Diferencias analiticas entre un vino de prensa y un vino de yema procedente de una vinifiacion por el metodo de Semimaceracion Carbonica con "pigeage" |
Autor | GALARRETA, J. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Beaujolais Vi Maceracio carbonica Gamay Chateau des Tours Vinya Verema Premsa pneumatica Trepig |
Localització | (043) GALARRETA GONZALO |
Títol | Le chauffage s'apprecie a la degustation |
Autor | GERBAUX, V. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 39-40 |
Descriptors | Color Trepig Fermentacio Vi rosat Temperatura Tecniques |
Títol | Maceracion carbonica versus estrujado: dos estilos de elaboracion para dos estilos de vino |
Autor | BENITO, P. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 28-29 |
Descriptors | Elaboracio Maceracio carbonica Aixafada Trepig Vi Raim |
Títol | Samaniego, tierra de grandes vinos |
Autor | |
Dades Font | La Prensa del Rioja - Noviembre 2010 - V: - N: 190, Pg: 4-20 |
Descriptors | Vitivinicultura Cellers Samaniego Rioja Alavesa Canvi climatic Maceracio carbonica Celler tradicional Enoturisme Trepig |
Títol | Vinification en blanc. Attention a la trituration des raisins |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - mar? 1998 - V: - N: 228, Pg: 50-52 |
Descriptors | Vinificacio en blanc Trepig |