Registres trobats: 7
Títol | Aplicacion de la espectroscopia del infrarrojo medio en quimica analitica de procesos |
Autor | FUENTES NAVARTA, M. de BOSCH OJEDA, C. SANCHEZ ROJAS, F. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2009-2010 - V: - N: 409, Pg: 82-94 |
Descriptors | Espectroscopia d'infraroig mig Quimica analitica Medi ambient Seguretat alimentaria Contaminants Espectroscopia d'infrarojos |
Títol | Aplicacion de la tecnologia NIRS en la determinacion de glucidos durante las etapas de maduracion y vinificacion de la uva |
Autor | LOPEZ, I. FERNANDEZ, J. MORALES, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 387-389 |
Descriptors | Maduracio Espectroscopia d'infrarojos Model PLS Raim Vinificacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Classification geographique de vins rouges par analyses de leur extrait sec en spectroscopique moyen infra rouge a transmission |
Autor | PICQUE, D. CATTENSE, T. TRELEA, C. CUINIER, C. CORRIEU, G. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Classificacio geografica Extracte sec Espectroscopia d'infrarojos |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188 |
Descriptors | Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi |
Localització | C 19/100 |
Títol | Metodo rapido para el analisis simultaneo de los compuestos volatiles mayoritarios y del acido citrico del vino mediante espectroscopia infrarroja |
Autor | SORIANO PEREZ, A. GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M. DELGADO SANCHEZ-MIGALLON, J.A. SANCHEZ-MINGALLON SANCHEZ-GIL, V. |
Dades Font | Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33 |
Descriptors | Analisi simultania Compostos volatils majoritaris Acid citric Espectroscopia d'infrarojos |
Títol | Tecnologia de infrarrojo en un producto envasado |
Autor | PEREZ APARICIO, J. PEDRO SAINZ, E. de TOLEDANO MEDINA, M.A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 46-47 |
Descriptors | Automatitzacio Automatitzacio d'equips i processos NIR Envasat Control de qualitat Industria alimentaria Espectroscopia d'infrarojos Composicio dels aliments |
Títol | The use of transmission and transflectance near infrared spectroscopy for the analysis of beer |
Autor | HALSEY, S.A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - September-October 1985 - V: 91- N: , Pg: 306-312 |
Descriptors | Transmissio Espectroscopia d'infrarojos Analisi Cervesa |
Localització | C 19/84 |