Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Espectroscopia d'infrarojos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Aplicacion de la espectroscopia del infrarrojo medio en quimica analitica de procesos
Autor FUENTES NAVARTA, M. de   BOSCH OJEDA, C.   SANCHEZ ROJAS, F.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2009-2010 - V: - N: 409, Pg: 82-94
Descriptors Espectroscopia d'infraroig mig Quimica analitica Medi ambient Seguretat alimentaria Contaminants Espectroscopia d'infrarojos

Títol Aplicacion de la tecnologia NIRS en la determinacion de glucidos durante las etapas de maduracion y vinificacion de la uva
Autor LOPEZ, I.   FERNANDEZ, J.   MORALES, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 387-389
Descriptors Maduracio Espectroscopia d'infrarojos Model PLS Raim Vinificacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Classification geographique de vins rouges par analyses de leur extrait sec en spectroscopique moyen infra rouge a transmission
Autor PICQUE, D.   CATTENSE, T.   TRELEA, C.   CUINIER, C.   CORRIEU, G.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Classificacio geografica Extracte sec Espectroscopia d'infrarojos
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188
Descriptors Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi
Localització C 19/100

Títol Metodo rapido para el analisis simultaneo de los compuestos volatiles mayoritarios y del acido citrico del vino mediante espectroscopia infrarroja
Autor SORIANO PEREZ, A.   GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M.   DELGADO SANCHEZ-MIGALLON, J.A.   SANCHEZ-MINGALLON SANCHEZ-GIL, V.  
Dades Font Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33
Descriptors Analisi simultania Compostos volatils majoritaris Acid citric Espectroscopia d'infrarojos

Títol Tecnologia de infrarrojo en un producto envasado
Autor PEREZ APARICIO, J.   PEDRO SAINZ, E. de   TOLEDANO MEDINA, M.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 46-47
Descriptors Automatitzacio Automatitzacio d'equips i processos NIR Envasat Control de qualitat Industria alimentaria Espectroscopia d'infrarojos Composicio dels aliments

Títol The use of transmission and transflectance near infrared spectroscopy for the analysis of beer
Autor HALSEY, S.A.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - September-October 1985 - V: 91- N: , Pg: 306-312
Descriptors Transmissio Espectroscopia d'infrarojos Analisi Cervesa
Localització C 19/84