
Registres trobats: 4
| Títol | Acetic Acid Bacteria in Some Australian Wines |
| Autor | DRYSDALE, G. S. FLEET, G. H. |
| Dades Font | Food Technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 37 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 17-20 |
| Descriptors | Acid acetic Bacteris Australia Vi |
| Localització | C 11/10 |
| Títol | Effect of ammonium phosphate and vitamin mixtures on yeast growth in preserved grape juice |
| Autor | MONK, P.R. COSTELLO, P.J. |
| Dades Font | Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 36 - gener 1984 - V: - N: 1, Pg: 25-28 |
| Descriptors | Vitamina Llevats Creixement Most Fosfat d'amoni |
| Localització | C 6/111 |
| Títol | Some important aroma components of white wine |
| Autor | SIMPSON, R.F. |
| Dades Font | Food Technology in Australia - December 1979 - V: - N: 31, Pg: 516-522 |
| Descriptors | Aroma Vi blanc Components aromatics |
| Localització | C 15/65 |
| Títol | Sulphur compounds in the headspace of some New Zealand commercial wines |
| Autor | SPEDDING, D.J. ESCHENBRUCH, R. MCGREGOR, P.J. |
| Dades Font | Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 - January 1983 - V: 35- N: 1, Pg: 22-23 |
| Descriptors | Compostos sulfurics Nova Zelanda Vi |
| Localització | C 20/77 |