Registres trobats: 4
Títol | Acetic Acid Bacteria in Some Australian Wines |
Autor | DRYSDALE, G. S. FLEET, G. H. |
Dades Font | Food Technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 37 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 17-20 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Australia Vi |
Localització | C 11/10 |
Títol | Effect of ammonium phosphate and vitamin mixtures on yeast growth in preserved grape juice |
Autor | MONK, P.R. COSTELLO, P.J. |
Dades Font | Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 36 - gener 1984 - V: - N: 1, Pg: 25-28 |
Descriptors | Vitamina Llevats Creixement Most Fosfat d'amoni |
Localització | C 6/111 |
Títol | Some important aroma components of white wine |
Autor | SIMPSON, R.F. |
Dades Font | Food Technology in Australia - December 1979 - V: - N: 31, Pg: 516-522 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Components aromatics |
Localització | C 15/65 |
Títol | Sulphur compounds in the headspace of some New Zealand commercial wines |
Autor | SPEDDING, D.J. ESCHENBRUCH, R. MCGREGOR, P.J. |
Dades Font | Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 - January 1983 - V: 35- N: 1, Pg: 22-23 |
Descriptors | Compostos sulfurics Nova Zelanda Vi |
Localització | C 20/77 |