Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vaca

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Leche de vaca fermentada con Str. Thermophilus, L.Acidophilus i L. Casei
Autor ORTEGA, O. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 63-66
Descriptors Llet Fermentacio Str. Thermophilus L. Acidophilus L. Casei

Títol Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono
Autor ROMAN, A.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38
Descriptors Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge

Títol Queso, El.?oveja, vaca o cabra?
Autor ALVAREZ, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47
Descriptors Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge

Títol Ra?a vaquina pirinenca a Catalunya, La
Autor TORRENT MOLLEVI, M.  
Dades Font Fulls de divulgacio agropecuaria - - V: - N: 8, Pg: 3-19
Descriptors Vaca Varietats Pirineus Ramaderia Dades estadistiques
Localització C 24/207

Títol Teoria y practica del ordenyo
Autor DEL POZO PELAYO, C.  
Dades Font Agricultura. Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Junio 1999 - V: - N: 804, Pg: 518-519
Descriptors Munyiment Teoria Practiques Vaca Higiene

Títol Transplantament d'embrions en vaques de llet
Autor PALLISERA, M.   ROS OLIVA, P.  
Dades Font Fulls de divulgacio agropecuaria - - V: - N: 9, Pg: 3-21
Descriptors Vaca Transplantacio Embrio Sistematica Avantatges Inconvenients
Localització C 24/208