Registres trobats: 6
Títol | Leche de vaca fermentada con Str. Thermophilus, L.Acidophilus i L. Casei |
Autor | ORTEGA, O. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 63-66 |
Descriptors | Llet Fermentacio Str. Thermophilus L. Acidophilus L. Casei |
Títol | Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono |
Autor | ROMAN, A. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38 |
Descriptors | Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge |
Títol | Queso, El.?oveja, vaca o cabra? |
Autor | ALVAREZ, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47 |
Descriptors | Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge |
Títol | Ra?a vaquina pirinenca a Catalunya, La |
Autor | TORRENT MOLLEVI, M. |
Dades Font | Fulls de divulgacio agropecuaria - - V: - N: 8, Pg: 3-19 |
Descriptors | Vaca Varietats Pirineus Ramaderia Dades estadistiques |
Localització | C 24/207 |
Títol | Teoria y practica del ordenyo |
Autor | DEL POZO PELAYO, C. |
Dades Font | Agricultura. Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Junio 1999 - V: - N: 804, Pg: 518-519 |
Descriptors | Munyiment Teoria Practiques Vaca Higiene |
Títol | Transplantament d'embrions en vaques de llet |
Autor | PALLISERA, M. ROS OLIVA, P. |
Dades Font | Fulls de divulgacio agropecuaria - - V: - N: 9, Pg: 3-21 |
Descriptors | Vaca Transplantacio Embrio Sistematica Avantatges Inconvenients |
Localització | C 24/208 |