Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Food Microbiology

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol A Simple and Effective Procedure for Selection of Wine Yeast Strains
Autor REGODON, J. A.   PEREZ, F.   VALDES, M. E.   DE MIGUEL, C.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 VOL 14 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 247-254
Descriptors Llevats Vi Analisi Microvinificacio
Localització C 11/9

Títol Characteristics of wines fermented with different Saccharomyces cerevisiae strains isolated from the La Mancha region
Autor PEREZ-COELLO, M.S   BRIONES PEREZ, A.I   UBEDA IRANZO, J.F   MARTIN ALVAREZ, P.J  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1999 - V: - N: 16, Pg: 563-573
Descriptors Llevats Vi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio La Manxa Espanya La Mancha
Localització C 15/30

Títol Lactobacillus hilgardii and Lactobacillus brevis DNA analysis buy restriction fragment length polymorphism (RFLP)
Autor LE JEUNE, C.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 195-202
Descriptors Lactobacillus hilgardii Lactobacillus brevis Bacteris ADN Polimorfisme
Localització C 7/2

Títol Rapid and sensitive in situ hybridization method for detecting and identifying lactic acid bacteria in wine
Autor SOHIER, D.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1998 - V: - N: 15, Pg: 391-397
Descriptors Bacteris acidolactics Vi Metode d'identificacio Identificacio
Localització C 12/129