Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
TAILLANDIER, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol A direct and simple method for rapidly counting viable chains of leuconostoc in batch cultures
Autor PLIHON, F.   TAILLANDIER, P.   STREHAIANO, P.  
Dades Font Biotechnology Techniques VOL 9 - June 1995 - V: - N: 6, Pg: 451-456
Descriptors Leuconostoc Leuconostoc mesenteroides
Localització C 13/25

Títol Etude des interactions entre Saccharomyces cerevisae et Oenococcus oeni: Impact sur la realisation de la fermentation malolactique en cultures sequentielles et en co-inoculation
Autor NEHME, N.   MATHIEU, F.   TAILLANDIER, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 11-14
Descriptors Vinificacio Fermentacio malolactica Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Acid malic Coinoculacio Pes molecular Treball d'experimentacio

Títol Kinetics of Production and Consumption of Organic Acids During Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisae
Autor RAMON-PORTUGAL, F.   SEILLER, I.   TAILLANDIER, P.   FAVAREL, J.L.   NEPVEU, F.   STRHAIANO, P.  
Dades Font Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - october 1999 - V: - N: 37, Pg: 235-240
Descriptors Saccharomyces Llevats Fermentacio alcoholica Acid malic
Localització C 15/67

Títol Methodologie de depistage et d?isalement de Brettanomyces sur le raisin: application a l?echelle parcellaire
Autor BARBIN, P.   STREHAIANO, P.   TAILLANDIER, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 57-60
Descriptors Brettanomyces Llevats