Registres trobats: 4
Títol | A Simple and Effective Procedure for Selection of Wine Yeast Strains |
Autor | REGODON, J. A. PEREZ, F. VALDES, M. E. DE MIGUEL, C. RAMIREZ, M. |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 VOL 14 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 247-254 |
Descriptors | Llevats Vi Analisi Microvinificacio |
Localització | C 11/9 |
Títol | Characteristics of wines fermented with different Saccharomyces cerevisiae strains isolated from the La Mancha region |
Autor | PEREZ-COELLO, M.S BRIONES PEREZ, A.I UBEDA IRANZO, J.F MARTIN ALVAREZ, P.J |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1999 - V: - N: 16, Pg: 563-573 |
Descriptors | Llevats Vi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio La Manxa Espanya La Mancha |
Localització | C 15/30 |
Títol | Lactobacillus hilgardii and Lactobacillus brevis DNA analysis buy restriction fragment length polymorphism (RFLP) |
Autor | LE JEUNE, C. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 195-202 |
Descriptors | Lactobacillus hilgardii Lactobacillus brevis Bacteris ADN Polimorfisme |
Localització | C 7/2 |
Títol | Rapid and sensitive in situ hybridization method for detecting and identifying lactic acid bacteria in wine |
Autor | SOHIER, D. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1998 - V: - N: 15, Pg: 391-397 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Vi Metode d'identificacio Identificacio |
Localització | C 12/129 |