Registres trobats: 4
Títol | Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC |
Autor | SOSA, A, CARRAPISO, A.I. BENITO, C. GARCIA, C. CORDOBA |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77 |
Descriptors | Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics |
Localització | C 15/121 |
Títol | Control de la calidad del jamon iberico (II) Aseguramiento de la calidad sensorial |
Autor | CARRAPISO, A.I. ALONSO, M. MURIEL, M.E. CORDOBA, J.J. GARCIA, C. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Noviembre 2000 - V: - N: 91, Pg: 43-49 |
Descriptors | Control de qualitat Pernil iberic Qualitat sensorial |
Localització | C 15/123 |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II) |
Autor | CAVA, R. PRETON, M.J. ANDRES, A.I. CARRAPISO, A. VENTANAS, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa |
Localització | C 15/20 |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I) |
Autor | CAVA, R. ANDRES, A.I. PRETON, M.J. CARRAPISO, A.I. RUIZ, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids |
Localització | C 15/122 |