Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Eurocarne: la revista internacional del sector carnico

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC
Autor SOSA, A,   CARRAPISO, A.I.   BENITO, C.   GARCIA, C.   CORDOBA  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics
Localització C 15/121

Títol Control de la calidad del jamon iberico (II) Aseguramiento de la calidad sensorial
Autor CARRAPISO, A.I.   ALONSO, M.   MURIEL, M.E.   CORDOBA, J.J.   GARCIA, C.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Noviembre 2000 - V: - N: 91, Pg: 43-49
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat sensorial
Localització C 15/123

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II)
Autor CAVA, R.   PRETON, M.J.   ANDRES, A.I.   CARRAPISO, A.   VENTANAS, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa
Localització C 15/20

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I)
Autor CAVA, R.   ANDRES, A.I.   PRETON, M.J.   CARRAPISO, A.I.   RUIZ, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids
Localització C 15/122