Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Formatge d'ovella

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol Idiazabal. Cuando el pastor es el Rey
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2008 - V: V- N: 34, Pg: 24-25
Descriptors 2007 Formatge 2008 Productors Llet Tradicio Formatge d'ovella Comercialitzacio Premi

Títol Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono
Autor ROMAN, A.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38
Descriptors Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge

Títol Quesos de nuestras ovejas, Los. El caracter de la tierra
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen:la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 38-41
Descriptors Formatge d'ovella Denominacio d'origen Formatge Espanya Marques comercials Varietats Historia