Registres trobats: 4
Títol | Acehuche, el queso que huele |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38 |
Descriptors | Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal |
Títol | Idiazabal. Cuando el pastor es el Rey |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2008 - V: V- N: 34, Pg: 24-25 |
Descriptors | 2007 Formatge 2008 Productors Llet Tradicio Formatge d'ovella Comercialitzacio Premi |
Títol | Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono |
Autor | ROMAN, A. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38 |
Descriptors | Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge |
Títol | Quesos de nuestras ovejas, Los. El caracter de la tierra |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen:la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 38-41 |
Descriptors | Formatge d'ovella Denominacio d'origen Formatge Espanya Marques comercials Varietats Historia |