Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Analisi d'aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Analisis de los principales frutos tropicales comercializados
Autor ILLESCAS, J.L.   BACHO, O.   FERRER, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre/Octubre 2007 - V: 17- N: , Pg: 33-85
Descriptors Fruita tropical Fruita Comer? Analisi d'aliments Analisi

Títol Analysis of anthocyanins in foods by liquid chromatography, liquid chromatography-mass spectrometry and capillary electrophoresis
Autor COSTA, C. T. DA   HORTON, D.   MARGOLIS, S. A.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 881, Pg: 403-410
Descriptors Analisi d'aliments Vi Ra?m Fruita Antocianines
Localització C 15/106

Títol Determination of sulphur compounds in beer using headspace solidphase microextraction and gas chromatography analysis with pulsed flame photometric detection
Autor HILL, P.G.   SMITH, R.M.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 872, Pg: 203-213
Descriptors Cervesa Analisi d'aliments Compostos sulfurosos
Localització C 1/70

Títol Quantitative determination of 2-methoxy-3-isobutylpyrazine in red wines and grapes of Bourdeaux using a stable isotope dilution assay
Autor KOTSERIDIS, Yorgos   BAUMES, Raymond L.   BERTRAND, Alain   SKOUROUMOUNIS, Georges K.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1999 - V: - N: 841, Pg: 229-237
Descriptors MIBP Experiment Vi negre Raim Bordeus Aroma Pirazina Analisi d'aliments Bordeaux
Localització C 15/99

Títol Quantitative determination of B-ionone in red wines and grapes of Bordeaux using a stable isotope dilution assay
Autor KOTSERIDIS, Yorgos   BAUMES, Raymond L.   BERTRAND, Alain   SKOUROUMOUNIS, Georges K.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1999 - V: - N: 848, Pg: 317-325
Descriptors Vi negre Bordeus Aroma Raim Ions Analisi d'aliments Isotop Bordeaux
Localització C 15/96

Títol Use of various clean-up procedures for the analysis of ochratoxin A in cereals
Autor SOLFRIZZO, M.   AVANTAGGIATO, G.   VISCONTI, A.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: - N: 815, Pg: 67-73
Descriptors Analisi Cereals Analisi d'aliments OTA Ocratoxina A
Localització C 12/66