Registres trobats: 6
Títol | Aminas biogenas en vinos |
Autor | GUASCH, J. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 43-63 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Enologia |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Economia en las operaciones de bodega |
Autor | HUESO, J. A. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 65-74 |
Descriptors | Economia Costos de produccio Celler Vinificacio |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Fenomenos ligados a la maduracion de la madera de roble durante su secado |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 95-109 |
Descriptors | Roure Fusta Botes Assecatge Maduracio Envelliment |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Incidencias negativas en el aroma de los vinos en la actualidad |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 29-42 |
Descriptors | Aroma Vi Tast Incidencies negatives |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Los aromas de los vinos |
Autor | SALINAS, M. R. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 5-27 |
Descriptors | Aroma Vi Tast Analisi Metodes analitics |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Medida y significado del potencial oxidoreduccion en enologia |
Autor | VIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 75-94 |
Descriptors | Oxidoreduccio Vi Enologia Vinificacio |
Localització | 663.253.5 Cur |