Registres trobats: 17
Títol | Alfabet dels sabors: a la recerca d'un nou llenguatge per a la gastronomia, L' |
Autor | |
Dades Font | ACE.Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2008 - V: 25- N: 85, Pg: 4-24 |
Descriptors | Cuina Gastronomia molecular Ciencia Enologia Vi Maridatge Recerca Innovacio Sommelier |
Títol | Algas. El regalo que llego de Oriente destapa su esencia marina |
Autor | OLIVA, I. de la |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 226, Pg: 8-16 |
Descriptors | Algues Verdura Mar Cuina Asia Xina Japo Gastronomia Caracateristiques |
Títol | Aplicacions de la malvasia a la cuina actual |
Autor | MARTINEZ MARTINEZ, D. MARTINEZ HERNANDEZ, F. |
Dades Font | Dossiers Agraris ICEA. Malvasia de Sitges ISSN: 1135-2108 - Desembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 11-12 |
Descriptors | Malvasia Cuina |
Títol | Apostamos por nuestros vinos. Tarragona Restaurant Wine. Francisco Requena gerente del Restaurante De Vins |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 2 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/117 |
Títol | El Tarragona Restaurant Wine deja muy buen sabor de boca |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 18 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine 2011 Restaurant Cuina Gastronomia Cellers |
Localització | C 25/118 |
Títol | El aceite es basico en nuestra dieta. Carme Ruscalleda |
Autor | LLORACH, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 19 Juny 2011 - V: - N: , Pg: 56 |
Descriptors | Oli d'oliva Dieta mediterrania Entrevista Cuina |
Localització | C 25/94 |
Títol | El cliente pide vinos nuevos. Tarragona Restaurant Wine. Jaume Sabater, propietario Entrecopes |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 8 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 12 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/119 |
Títol | Gastronomia i turisme premia al Celler de Can Roca i Can Bosch |
Autor | ALBESA, I. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 4 Juny 2011 - V: - N: , Pg: 48 |
Descriptors | Restaurant Celler de Can Roca Premi Gastronomia Cuina |
Localització | C 25/105 |
Títol | La malvasia a la cuina de l'antiguitat |
Autor | MONGAY I CASTRO, V. |
Dades Font | Dossiers Agraris ICEA. Malvasia de Sitges ISSN: 1135-2108 - Desembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 7-10 |
Descriptors | Malvasia Historia del vi Cuina |
Títol | Los clientes prueban todos los vinos. Tarragona Restaurant Wine. Vicen? Marti, director general del Grupo Reside Hosteleria |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 14 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/114 |
Títol | Marisco. La Vendimia del Mar |
Autor | MARTIN, E. |
Dades Font | Vinos de Espanya - desembre-gener 1997-1998 - V: - N: 8, Pg: 39-41 |
Descriptors | Vi Marisc Cuina Maridatge Gastronomia |
Títol | Neo sushi |
Autor | IBA?EZ, E. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 223, Pg: 32-42 |
Descriptors | Cuina Sushi Maridatge Peix Vi rosat Vi negre Marisc |
Títol | Nuestros vino son excelentes. Tarragona Restaurant Wine. Laura Recasens propietaria de El Terrat |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 5 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/115 |
Títol | Priorat tres forquilles. La Fira del Vi de Falset fara promocio dels restaurants de la comarca en una experiencia de cuina i maridatge en directe |
Autor | MARGALEF, O. |
Dades Font | La Vanguardia - 29 Abril 2011 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Priorat Priorat DOQ Montsant DO Falset Fires Produccio de vi |
Localització | C 24/312 |
Títol | Tenemos un gran potencial vinicola. Tarragona Restaurant Wine. Carles Segarra director del Hotel Urbis |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 11 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/122 |
Títol | Un tinto se puede maridar con pescado. Tarragona Restaurant Wine. Astrid Schon encargada de la sala El Llagut |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 12 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/123 |
Títol | Wines that can take the heat |
Autor | MACLEAN, N. |
Dades Font | American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Winter 2006 - V: 38- N: 4, Pg: 120-121 |
Descriptors | Vi EEUU Varietats de vi Cuina |