Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Cross

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Cross Flow Filtration with Ceramic Membranes
Autor ESTERMANN, G.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 459-469
Descriptors Filtracio amb membrana Filtracio Vi Elaboracio de vi

Títol Cross flow filtration, practical experiences
Autor PITSCH, P.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 473-483
Descriptors Filtracio amb membrana Filtracio

Títol Cross-flow filtration of biological fluids on inorganic membranes: a first state of the art
Autor BENNASAR, M.   GUIZARD, C.   RIOS, G.M.   TARODO DE LA FUENTE, B  
Dades Font Developments in food presentation ISSN: 1-85166-259-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 131-175
Descriptors Membrana Filtracio Produccio Composicio Vi Industria alimentaria Clarificacio Estabilitzacio
Localització C 6/28

Títol Cross-flow filtration technology in wineries
Autor SLEGERS, J.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 100-106
Descriptors Filtracio tangencial Cellers
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol Polymorphism and distribution of molecular markers in a segregating population derived from the cross moscato bianco x vitis riparia
Autor GRANDO, M.S.   FRISINGHELLI, C.   STEFANINI, M.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 209-213
Descriptors Microsatel?lit SSR RAPD Analisi Segregacio
Localització 634.804 INT

Títol Polysaccharide effects on cross-flow microfiltration of two red wines with a microporons alumina membrane
Autor BELLEVILLE, M. P.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1598-1602
Descriptors Vi negre Microfiltracio Polisacarids Membrana Clarificacio Estabilitzacio continua
Localització C 2/10

Títol The effect of different treatments on abscisic acid levels in waltham cross grapes and the occurrence of berry abscission
Autor WOLF, E.E.H.   BULLSTEDT, D.U.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 347-350
Descriptors Acid abscisic Tractament Raim
Localització 634.814 SIM

Títol The problem of green waltham cross grapes
Autor SAAYMAN, D  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 139, Pg:
Descriptors Waltham Cross Varietats Color Qualitat