Registres trobats: 8
Títol | Cross Flow Filtration with Ceramic Membranes |
Autor | ESTERMANN, G. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 459-469 |
Descriptors | Filtracio amb membrana Filtracio Vi Elaboracio de vi |
Títol | Cross flow filtration, practical experiences |
Autor | PITSCH, P. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 473-483 |
Descriptors | Filtracio amb membrana Filtracio |
Títol | Cross-flow filtration of biological fluids on inorganic membranes: a first state of the art |
Autor | BENNASAR, M. GUIZARD, C. RIOS, G.M. TARODO DE LA FUENTE, B |
Dades Font | Developments in food presentation ISSN: 1-85166-259-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 131-175 |
Descriptors | Membrana Filtracio Produccio Composicio Vi Industria alimentaria Clarificacio Estabilitzacio |
Localització | C 6/28 |
Títol | Cross-flow filtration technology in wineries |
Autor | SLEGERS, J. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 100-106 |
Descriptors | Filtracio tangencial Cellers |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Polymorphism and distribution of molecular markers in a segregating population derived from the cross moscato bianco x vitis riparia |
Autor | GRANDO, M.S. FRISINGHELLI, C. STEFANINI, M. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 209-213 |
Descriptors | Microsatel?lit SSR RAPD Analisi Segregacio |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Polysaccharide effects on cross-flow microfiltration of two red wines with a microporons alumina membrane |
Autor | BELLEVILLE, M. P. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1598-1602 |
Descriptors | Vi negre Microfiltracio Polisacarids Membrana Clarificacio Estabilitzacio continua |
Localització | C 2/10 |
Títol | The effect of different treatments on abscisic acid levels in waltham cross grapes and the occurrence of berry abscission |
Autor | WOLF, E.E.H. BULLSTEDT, D.U. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 347-350 |
Descriptors | Acid abscisic Tractament Raim |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | The problem of green waltham cross grapes |
Autor | SAAYMAN, D |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 139, Pg: |
Descriptors | Waltham Cross Varietats Color Qualitat |