Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Nota. Composicion en monosacaridos neutros de los polisacaridos de mostos, vinos y cavas.
Autor PUEYO, E.   OLANO, A.   POLO, M. C.  
Dades Font Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos. ISSN: 1131-799X VOL 35 - abril 1995 - V: - N: 2, Pg: 191-201
Descriptors Most Vi Cava Polisacarids Monosacarids neutres

Títol Nota: Levaduras presentes y composicion de la fraccion volatil durante la fermentacion de mostos con alto contenido en azucar.
Autor MATEO,J. J.   JIMENEZ, M.   PASTOR, A.   HUERTA, T.  
Dades Font Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos ISSN: 1131-799X VOL 35 - juny 1995 - V: - N: 3, Pg: 323-332
Descriptors Most Fermentacio Sucre Llevats Fraccio volatil Monastrell Components volatils