Registres trobats: 5
Títol | Aplicacion de la tecnologia NIRS en la determinacion de glucidos durante las etapas de maduracion y vinificacion de la uva |
Autor | LOPEZ, I. FERNANDEZ, J. MORALES, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 387-389 |
Descriptors | Maduracio Espectroscopia d'infrarojos Model PLS Raim Vinificacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Calidad en aceite de oliva ( y III ) |
Autor | GARRIDO, A. COBO, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 165-170 |
Descriptors | Qualitat Oli d'oliva Espectroscopia NIRS Analisi |
Títol | OakSan: Procede de mesure rapide et non destructif des polyphenols du bois de chene de tonnellerie |
Autor | GIORDANENGO, T. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2009 - V: - N: 234, Pg: 10-15 |
Descriptors | Polifenols Roure El?lagitanins Boteria NIRS Espectrometria infraroja Fusta |
Títol | Tecnica NIRS : aplicacio en el control de qualitat |
Autor | DE LA CRUZ ALMEIDA, G. TOMAS, F.J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56 |
Descriptors | Tecnica NIRS Control de qualitat Qualitat Near infrared spectroscopy Espectroscopia d'infraroig proper |
Títol | Tecnica NIRS: aplicacio en el control de qualitat |
Autor | DE LA CRUZ ALMEIDA, G. JORDI TOMAS, F. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56 |
Descriptors | NIRS Control de qualitat Calibracio Tecnica NIRS |