
Registres trobats: 4
| Títol | Desacidificacion. Correccion de la acidez en mostos y vinos |
| Autor | HERRERA, P. GONZALEZ, D. C. GALLEGO, A. SANCHEZ RAMOS, Isabel |
| Dades Font | Estacion enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 9-25 |
| Descriptors | Acidesa Most Vi Desacidificacio |
| Localització | C 1/78 |
| Títol | Indices de madurez. Influencia de los factores variables sobre la maduracion de la uva |
| Autor | HERRERA, P. GONZALEZ, D. C. SANCHEZ, I. GALLEGO, A. |
| Dades Font | Estacion Enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 47-61 |
| Descriptors | Raim Maduracio |
| Localització | C 16/41 |
| Títol | Induccion a la fermentacion malolactica. |
| Autor | HERRERA, P. GONZALEZ, D. C. BLAS, A. SANCHEZ, I. |
| Dades Font | Estacion Enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 29-44 |
| Descriptors | Fermentacio malolactica Induccio Vi Ull de llebre Tempranillo |
| Localització | C 16/41 |
| Títol | Vinificaciones por hiperoxidacion |
| Autor | HERRERA, P. GONZALEZ, D. C. FERNANDEZ, J. A. |
| Dades Font | Estacion Enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 65-77 |
| Descriptors | Vinificacio Hiperoxidacio Vi |
| Localització | C 16/41 |