Registres trobats: 3
Títol | Descrizione e caratterizzazione dei lieviti per la vinificazione in assenza di SO2 |
Autor | ZAMBONELLI, C. SUZZI, G. ROMANO, P. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 124-130 |
Descriptors | Llevats Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains |
Autor | CASTELLARI, L. MAGRINI, A. PASSARELLI, P. ZAMBONELLI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132 |
Descriptors | Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant |
Localització | C 24/59 |
Títol | Isolation and initial characterization of cryotolerant saccharomyces strains |
Autor | CASTELLARI, L. PACHIOLI, G. ZAMBONELLI, C. TINI, V. GRAZIA, L. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 3 - 1992 - V: - N: , Pg: 179-186 |
Descriptors | Llevats criotolerants Fred Saccharomyces |
Localització | C 13/45 |