Registres trobats: 3
Títol | Cualidades nutricionales del queso |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2010 - V: 20- N: 111, Pg: 86-90 |
Descriptors | Formatge Propietats nutritives Qualitat nutricional |
Títol | Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional |
Autor | CANO, M.P. PLAZA, L. SANCHEZ MORENO, C. DE ANCOS, B. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119 |
Descriptors | Elaboracio Conservacio Suc de taronja Qualitat sensorial Qualitat nutricional Taronja |
Títol | La soja y sus virtudes en alimentacion y salud humana |
Autor | GOMEZ GARAY, A. |
Dades Font | Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2006 - V: 13- N: 4, Pg: 91-96 |
Descriptors | Soja Soia Alimentacio Dieta mediterrania Qualitat nutricional Isoflavones Lecitina Acids grassos |