
Registres trobats: 4
| Títol | Analysis of flavonols in wines by HPLC |
| Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. ESTRELLA, M.I. |
| Dades Font | Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725 |
| Descriptors | Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids |
| Localització | 663.253.5:543 INT |
| Títol | Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods |
| Autor | VERNIN, G. BONIFACE, C. METZGER, J. FRAISSE, D. DOAN, D. ALAMERCERY, S. |
| Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685 |
| Descriptors | Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio |
| Localització | 663.253.5:543 INT |
| Títol | Studies on terpene compounds in wines |
| Autor | RAPP, A. |
| Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 791-813 |
| Descriptors | Terpens Vi |
| Localització | 663.253.5:543 INT |
| Títol | Terpenes in grape juice and wine: effect of heat treatment and skin-contact |
| Autor | MARAIS, J. |
| Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 783-798 |
| Descriptors | Terpens Ra?m Suc de ra?m |
| Localització | 663.253.5:543 INT |