Registres trobats: 5
Títol | Composizione blastomicetica dei "Elor" della Malvasia de Bosa |
Autor | FANIS, G. A. RUGGIU, M. A. FATICHENTI, F. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1985 - V: - N: 9, Pg: 39-41 |
Descriptors | Malvasia de Bosa Vinya Varietats Llevats Fermentacio |
Localització | C 1/67 |
Títol | Occurrence of wine yeasts on grapes subjected to different pesticide treatments |
Autor | GUERRA, E. SORDI, G. MANNAZZU, I. CLEMENTI, F. FATICHENTI, F. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 11 - 1999 - V: - N: 3, Pg: 221-230 |
Descriptors | Llevats Vi Biodiversitat Saccharomyces |
Títol | Occurrence of wine yeasts on grapes subjected to different pesticide treatments |
Autor | GUERRA, E. SORDI, G. MANNAZZU, I. CLEMENTI, F. FATICHENTI, F. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 221-230 |
Descriptors | Biodiversitat Saccharomyces Aillament Llevats Pesticides |
Títol | Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content. |
Autor | FATICHENTI, F. FARRIS, G.A. DEIANA, P. CECCARELLI, S. SERRA, M |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica |
Localització | C 8/83 |
Títol | Secondary products formation as a tool for discriminating non-Saccharomyces wine strains |
Autor | ROMANO, P. SUZZI, G. DOMIZIO, P. FATICHENTI, F. |
Dades Font | Antonie Van Leeuwenhoek ISSN: 0003-6072 VOL 71 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 239-242 |
Descriptors | No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vi Productes secundaris |
Localització | C 13/67 |