Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Fehling

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Azucares en mostos y vinos, descripciones teoricas y aspectos practicos
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 44-52
Descriptors Sacarosa Sucre reductor Fehling Most Vi Monosacarids Cerbonil Pectina

Títol Determinacion de azucares residuales en vinos mediante el empleo de un biosensor amperometrico. Comparacion con los metodos mas usuales: metodo de Fehling y metodo enzimatico
Autor GIL, M.   KONTOUDAKIS, N.   CAMPS, J.   [Et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 44-53
Descriptors Vi Determinacio de sucre residual Biosensor amperometric Metode de Fehling Metode enzimatic