Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires
Autor DUBOURDIEU, D.   HADJINICOLAU, D.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Revista Connaissance de la Vigne et du Vin
Numero 1
Mes
Any 1981
Pàgina 29-40
Lloc Talence
Descriptors Polisacarids   Most   Maduracio   Prefermentacio   Vinificacio   Precipitacio   Dosificacio   Dosatge   Fenols   Anhidrid sulfuros   SO2   Dioxid de sofre   Sauvignon   Envelliment   Semillon   Maduracio   Vinificacio   Raim blanc   Carbazole  
Localització C 4/87


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.